sandraekdahl

You're all I've ever wanted, and my arms are open wide

Haft världens helg!! Dessa två bilder ovan får tala för hur jag inledde denna fina helg. Gjorde lite käk och drinkar innan vi åkte mot Huskvarna och Veronica Maggio. Underbart att få sjunga för allt man äger, hoppa, dansa och gråta tillsammans med bästa vännen till vår gemensamma favvis som vi så länge sjungt till!! 

Lördagen spenderades i Göteborg kom hem med lite julklappar och ett plagg till mig själv, nöjd! Resten av kvällen bestod av soffhäng framför så mycket bättre. 

Vaknade lite tidigare på igår (söndag) för att möta upp Weronica. Vi gick till pelikanen och åt brunch, super mysigt och verkligen jättegott!! Rekomenderar! Hade en bra start på min söndag med fina vännen och senare på eftermiddagen var det dags för oss lucia kandidater att visas upp på stan och bli intervjuade. 

Idag slutade jag 10;40 vilket jag inte klagade på! Åkte hem till mormor och åt tacos-lunch hemma hos henne, älskar verkligen att umgås med min mormor. Hon är den goaste och bästa människan på denna jord! Efteråt gick jag hem och somnade lite innan jag skulle befinna mig i arken och öva lite med Värnamo Lucia, fick även reda på vem som blev lucia. Blev inte jag dock haha men jag är jättenöjd ändå, är bara en ära att få vara kandidat! Och nu ligger jag hemma i sängen, har precis pratat med min kära bror som fyller 31 idag. Vi är alldeles för dåliga på att höra av oss så är verkligen guld värt att få prata med honom! 

Hoppas ni med har det bra, kramis!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas