sandraekdahl

But there's no remedy for lies

Förra veckan så var det ju sportlov, jag jobbade onsdag-söndag vilket jag verkligen inte ångrar. Hade jag inte jobbat så hade jag verkligen bara suttit rakt upp och ner för att glo på serier. Lönen kommer bli go nästa månad hehe. Skojar inte att jag gjort över typ 1000 semlor lördag och söndag, helt sjukt vad folk köper! 

Bild på Sanna från veckan, väldigt vackert haha. Och bild på mig från fredag morgonen i skolan.

Denna veckan har rullat på väldigt bra och jag måste säga att det varit en perfekt helg! Har kanske dock inte fått så mycket gjort av det som jag egentligen borde, men men.. Veckan har i alla fall bestått av tre sleepovers med Sanna var av en Annie också deltog i och även skola såklart. Har i veckan även lärt mig spela piano och satt säkert i tre timmar i fredags och bara spelade och lärde mig ackord vilket gav ett väldigt bra resultat. Har även börjat prata med mamma om att köpa ett piano, vilket vi pratat om länge men nu har jag en bra anledning att tjata lite extra. 

Efter att Annie&Sanna slutade i fredags åkte vi hem till mig och började förbereda kvällen! Och vilken jäkla kväll det blev! Vi lagade mat, gjorde oss iordning och körde lite drickspel och hade en riktigt go förfest vi tre. När vi väl kom till harrys så träffade vi på massa folk som man inte träffat på alldeles för länge. Så himla kul att verkligen alla var ute, vart man än vände sig så bah heeeeej! haha, älskar såna kvällar. Efter en hel kväll av goa människor, djupa diskussioner, mycket dans och shotar så gick vi ett gäng hem till Mosa där vi bara hade lite gött efterhäng med högljudda sånger och mycket skratt. Väl hemma när klockan började närma sig 04;30 så somnade vi ca en timma senare och vaknade sedan vid 08;00 igen lagom goa haha. 

Jag och Annie i fredags!

Gårdagen rullade på med alldels för lite sömn, köpa mat för 400kr på Max för att sen fräscha till mig när Annie och Sanna åkt hem då det var dags att gå på 50 shades of Grey men Hanna. Assåååå Christian Grey är det sexigaste som visats på en bioduk haarregud säger jag bara haha... Vissa scener var väl lite väl men i övrigt så ja mycket bra film tycker jag i alla fall. 

Denna dagen kommer handla om plugg, öva inför barnkonsert imorgon, gymma och ligga i sängen. Typ en vanligt söndag kan man säga. Men hoppas ni har det bra puuuss :)

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas