sandraekdahl

Lång dag

Känns som att denna dagen aldrig tar sluuuuut! Kom hem vid nio tiden ikväll och jag stack hemifrån 06;30 idag, vilket resulterar att jag varit hemifrån i nästan 15h. Började dagen med att skynda mig så mycket att jag skippade mig frukost för att hinna med min buss, men sen när jag satte mig på bussen insåg att jag har ju en liten sovmorgon på tisdagar som jag i all stress glömt bort. Och hade jag kommit ihåg den hade jag liksom fått en halvtimma mer, vilket kan göra väldigt mycket på morgonen! 

Sen så började jag skoldagen med gitarr som gick bra, sen rullade skoldagen på och vid halv fyra när vi slutat satt jag kvar med Kalle och Anna satt också med en stund. Fick väldigt mycket plugg gjort och sen unnade vi oss med pizza för att sen repa lite snabbt med symfoniorkestern. Jag&Kalle har fått äran att vara med på deras barnkonsert och sjunga, kommer bli så himla roligt! 

Tänkte plugga lite mer nu när jag kom hem eftersom jag har prov imorgon men jag är så trött efter denna långa dagen så det får faktiskt vara bra som det är. Och jag känner ändå att jag har hyfsat bra koll på läget, ska kolla igenom allt på håltimman imorgon. 

Men nu ska jag läsa Katrin Zytomierskas blogg lite och sen sätta på ett avsnitt SOA sen får det bli att sova, NATTI :)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas