sandraekdahl

Dags för en liten update

Hej här tittar världens sämsta "bloggare" in. Haha känns så fult att säga att man är bloggare för ingen läser min blogg (typ) och är inte Kenza eller något liknande så nej jag är ingen bloggare... okej nu har vi löst det :) hoppas allt är bra med er, Annie skällde lite på mig igår och sa att jag skulle sätta igång igen. Så får väl bli lite bättre på det här. 

Har inte hänt så mycket mer än det gamla vanliga, har haft jullov, firat nyår med min allra närmaste och har aldrig varit lyckligare än jag var runt tolvslaget, fyllt 18 och blivit ordentligt firat och nu är skolan igång igen. 

Bild på mig och mina presenter och en gruppbild på mina härliga tjejer som var  hos mig. Underbar människor det där alltså. Min födesledag blev så himla mycket bättre än vad jag väntat mig! Blev överraskad tre gånger och fick så mycket fina grejer och fina ord så jag grät flera gånger under dagen. Det kunde inte bli bättre och det hela va så värt magkatarren jag vaknade upp med dagen efter!

På måndagen efter så började ju skolan och det har varit bra, är fortfarande lite små jobbigt att gå upp på morgonen men det är troligen också för att det är sååå sjukt dystert ute just nu. 

Denna helgen har också varit väldigt bra. Firades av familjen i lördags och fick yttligare 3 vinglas av Gynning så jag har 4 totalt nu (happyhappygirl!!). Och i söndags blev jag upplockad av Antonia&Amanda för vi skulle hem till Johanna och ha en mysig brunch. Blev mest prat om våra framtider eftersom det för varje dag blir ett steg närmre studenten och vi alla har massa olika tankar mm. Så jag fick mig ett bra avslut på förra veckan! 

Denna veckan startade med sovmorgon vilket kommer hålla hela veckan mer eller mindre för har ingen svenska vilket är rätt gött! Och när jag kom till skolan idag så fick jag reda på att alla lektioner bryts vid två så jag hade bara en lektion och den har vi med våran svenskalärare så blev mest flum den lektionen. Så åkte till skolan, va där en timma, sjöng lite och så för att sen åka hem. HAHA feeeett värt. 

Sen efter det när jag kom hem behövde jag gå in på banken för att ändra så jag inte har internetbank ung, fixa säkerhetsdosa och beställa mastercard mm. Mamma va inte med så kände mig lite småvuxen när jag stog där och skrev på massa papper och allt. Sån bra känsla! HA EN BRA VECKA, PUSSSS

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas